OPI MIELENTAITOJA JA SAA VOIMASI KÄYTTÖÖSI

Piinto järjestää avoimia koulutuksia, workshoppeja sekä retriittejä sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja omien voimavarojesi sekä potentiaalisi saamisesta käyttöösi. Voit myös tilata räätälöidyn workshopin omalle ryhmällesi. Piinnon koulutuksissa opitaan ymmärtämään mielen toimintaa, pysähdytään oman itsen ja sydämen äärelle. Kaikki koulutukset tähtäävät tietoisuuden avautumiseen, oman voiman löytymiseen ja sitä kautta täydempään elämään. 

Liity mukaan postituslistalle, niin saat tiedon kaikista tulevista avoimista koulutuksista sekä retriiteistä!

Itsetutkimusmatka

Kuka sinä olet -valmennus

  • 12.9.2024 – 13.4.2025 Helsingissä ja retriittijaksot Mäntyharjulla

Tämä 8 kuukauden mittainen kokemuksellinen matka on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää lähemmäksi todellista itseäsi. Sinulle, jolla on tahtotila sukeltaa syvemmälle ja sinulle, joka haluat muuttaa elämääsi. Tavoitteena on oman sydämen kautta eläminen. Oletko valmis?

Matkaoppainasi toimivat Maria & Pii

ainutlaatuinen

MINDFUL NLP PRACTITIONER KOULUTUS

  • LAHDESSA 5.09.2024 – 4.04.2025
  • HELSINGISSÄ 31.1.-21.9.2025 
Täysin uudenlainen NLP Practitioner koulutus, jossa lisämausteena Mindfulness taitoja!

Mindful NLP Practitioner koulutuksesta saat käyttöösi paljon työkaluja parempaan elämään. Opit NLP:n menetelmät ja tulet tietoiseksi oman mielesi mahtavasta voimasta sekä läsnäolon merkityksestä. 

Lue lisää mitä Certified NLP Practitioner ja Mindfulnessin perusteet pitävät sisällään tässä yhdistelmäkoulutuksessa.

NLP

NLP eli neuro lingvistinen ohjelmointi on tietoisuuden laajentamisen työkalupakki, joka tähtää mielen toiminnan, sanojen sekä kehon kielen ymmärtämiseen ja muuttamiseen itseään paremmin palvelevaan muotoon. NLP auttaa kasvattamaan itsetuntemusta ja oman potentiaalin löytymistä. 

Seuraava NLP -koulutus on suunnitteilla alkavaksi 2023. Liity postituslistalle, niin saat tietoa tulevista koulutuksista tai ota yhteyttä!