menestys SEKÄ MIELENRAUHA oVAT MIELESTÄ KIINNI

Tietoisuuden avautuminen on kasvun ja kehityksen edellytys. Innostuminen on energiaa, joka vie eteenpäin ja tavoitteet näyttävät suunnan! Piinto avaa mielen lukkoja ja auttaa innolla asiakkaitaan menestykseen!

Palvelut yrityksille

Itsetuntemus ja innostus ovat avaimia hyvinvointiin sekä parempiin tuloksiin. Kun yrityksen tavoitteena on suurempi myynti ja kannattava liiketoiminta, tehdään monenlaisia toimenpiteitä niiden saavuttamiseksi.

Piinto auttaa yrityksiä sekä yhteisöjä henkilöstön tavoitteiden kirkastamisessa ja mielen esteiden poistamisessa. Tutustu valmiisiin valmennuskokonaisuuksiin tai räätälöidään teitä parhaiten palveleva valmennus livenä tai verkossa.

Mikä näistä on yrityksellenne ajankohtaista?

selkeät tavoitteet

Tavoitteet ovat suuntaviittoja kohti haluttua lopputulosta. Tavoitteiden asettaminen on lisäksi luonnollinen taito, joka kannattaa hioa mestaritasolle. 

menestyjän mindset

Kasvu syntyy uudenlaisella toiminnalla ja se saadaan aikaan uudella ajattelulla. Muutos parempaan lähtee sisältä ja hyvin usein se asuu mukavuusalueen ulkopuolella. 

myyjien kehittäminen

Tuotteiden ja palveluiden sekä prosessien on oltava kunnossa, jotta päästään toivottuun myyntiin. Viime kädessä tuloksen tekevät kuitenkin ihmiset ja onnistuminen riippuu jokaisen yksilön asenteesta, itseluottamuksesta ja motivaatiosta. 

Palvelut sinulle

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Mieli, keho, sielu ja henki ovat ihmisyyden eri puolia ja ne muodostavat upean kokonaisuuden. Itsesi tunteminen vaikuttaa hyvinvointiisi ja elämääsi. Elätkö haluamaasi elämää ja uskallatko olla oma itsesi? Tutustu itseesi uudelleen osallistumalla Piinnon avoimiin koulutuksiin, workshoppeihin, retriitteihin tai varaamalla henkilökohtainen valmennus. Ryhdy toimiin heti, sillä tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä.

Mikä näistä on sinulle ajankohtaista?

VALITSE ELÄMÄSI SUUNTA WORKSHOP

Oletko pysähtynyt miettimään, mikä on elämäsi suunta? Milloin olet viimeksi tietoisesti määritellyt oman elämäsi toiveita ja mitä kohti olet menossa?

HENKISEN avautumisen matka

Tämä 8 kuukauden mittainen kokemuksellinen matka on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää lähemmäksi todellista itseäsi. Sinulle, jolla on tahtotila sukeltaa syvemmälle ja sinulle, joka haluat muuttaa elämääsi.

Mindful nlp koulutus

Tästä koulutuksesta saat runsaasti  käytännöllisiä työkaluja, tekniikoita ja taitoja parempaan elämään. Koulutus auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja toimintaasi entistä syvemmin.

AJANKOHTAISTA

Piinto järjestää avoimia koulutuksia, workshoppeja sekä retriittejä sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja omien voimavarjojesi sekä potentiaalisi saamisesta käyttöösi. Voit myös tilata räätälöidyn valmennuksen omalle ryhmällesi. Piinnon workshopeissa opitaan ymmärtämään mielen toimintaa, pysähdytään oman itsen ja sydämen äärelle. Kaikki koulutukset tähtäävät tietoisuuden avautumiseen, oman voiman löytymiseen ja sitä kautta täydempään elämään. 

Tietoisuuden muutos

Tietoisuuden laajeneminen on avain muutokseen

Yksilötasolla tämä tarkoittaa tietoisuutta omasta ajattelusta, kehosta, tunteista sekä toiminnasta ja siitä, mihin oma energia ja teot vaikuttavat. Tämä tarkoittaa lisäksi tietoisuutta siitä, kuinka annamme ympäristön vaikuttaa meihin. Yritystasolla tietoisuuden laajeneminen on kasvun ja kehityksen edellytys. Emme voi muuttaa mitään, mistä emme ole tietoisia.

Tarvitsetko uutta intoa tekemiseen, selkeyttä suuntaan tai keinoja mielen esteiden poistamiseen? Tutustu Piinnon tarjontaan ja ota yhteyttä! 

KYLLÄ, HALUAN TIETÄÄ LISÄÄ

YHTEISTYÖSSÄ

Kouluttaja ja valmentaja

Pii Leskinen

Pii Leskinen on tietoisuuden avautumiseen ja mielentaitoihin erikoistunut kouluttaja ja valmentaja. Pii on toiminut 20 vuotta myynnin johtamis- ja valmennustehtävissä, joten hän tietää mitä tekee. Innostavana valmentajana ja ajatuksia herättävänä kouluttajana Pii johti Young Livingin pohjoismaista myyntitiimiä Euroopassa, ja yhdessä jälleenmyyjien kanssa he saavuttivat upeita tuloksia. Voinko auttaa sinua jotenkin?

  • NLP kouluttaja ja valmentaja
  • Goal Mapping kouluttaja
  • Mindset Coach
  • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja
  • Myyntiorganisaatioiden kehittäjä
valmennukset

VALMENNUKSEN HYÖDYT

Valmennukseen satsaaminen kannattaa aina!

1

Tietoisuus kasvaa ja mielen esteet poistuvat!

Tietoisuuden kasvu on avain positiivisiin muutoksiin. Valmennus tuo tietoisuuteen mielen esteitä, jotta niitä voi muuttaa.

2

Selkeät tavoitteet vievät päämäärään!

Alitajunta toimii päällimmäisten ajatusten mukaisesti. Tavoitteiden asettaminen on siis menestyksen kulmakivi!

3

Tulos paranee hyvinvoinnin kasvaessa!

Kun ihmiset voivat hyvin, he toimivat tehokkaammin. Valmennus auttaa ihmisten voimavarojen ja potentiaalin löytymisessä.  

Kokemuksia valmennuksista

Tilaa uutiskirje!

Saat ilmoituksia uusista tapahtumisesta, koulutuksista ja jaan myös välillä piristäviä ajatuksia päivääsi.

Piinto Oy

Löydä uutta Piintoa itsestäsi!